Niek van der Bruggen is deze en volgende week sidekick bij Wilfred Genee in zijn middagshow op Radio Veronica. Hij vervangt Rick Romijn en Niels van Baarlen, die met vakantie zijn. Voor Niek betekent dat even zijn terugkeer bij Radio Veronica: hij was tot eind vorig jaar te horen op de zender. In januari switchte Niek naar Radio 538.

“Zoals de meeste vrouwen in mijn leven, wil ook Veronica mij weer terug”, grapt Niek op zijn Instagram. Hij noemt het ‘een droom van Wilfred Genee’ om samen een programma te mogen presenteren.

Geen onbekend terrein

Het middagslot van Radio Veronica is voor Niek geen onbekend terrein: hij presenteerde er ruim een jaar lang een programma. Begin dit jaar raakte hij het tijdslot kwijt aan Wilfred Genee. Eerder, in het najaar van 2017, moest Niek ook al zijn ochtendprogramma op Radio Veronica inleveren, vanwege de komst van Giel Beelen.

Tegenwoordig is Niek in het weekend op Radio 538 te horen. Omdat die zender net als Radio Veronica ook onder Talpa Radio valt, is een tijdelijke invalklus geen gekke move.

Foto: Radio Veronica