Caroline Brouwer is vanaf aanstaande maandag weer te horen op Radio Veronica in ‘De Bonanza’ met Rob Stenders. Eind vorig jaar maakte Caroline bekend voor langere tijd vrij te nemen, onder andere om haar huis te verbouwen. Na een half jaar is ze vanaf aanstaande maandag weer terug, zo vertelde ze zelf aan de telefoon tijdens ‘De Bonanza’.

“Elke dag krijgen we vragen: wanneer komt Caroline terug”, begon Rob het gesprek. “Maar, jij komt nooit meer uit dat prachtige landhuis denk ik”. Caroline antwoordde daarop: “Het is heel verleidelijk om hier met dit prachtige weer in de tuin te zitten en te denken het zal allemaal wel, maar ik begon De Bonanza toch wel te missen. Ik heb altijd een beetje schamper naar ‘Ik Vertrek’ gekeken, maar daar kom ik van terug.”

De Bonanza is elke werkdag tussen 14:00 en 16:00 uur te horen op Radio Veronica. Caroline Brouwer kwam in 2021 samen met Rob Stenders naar Radio Veronica, om er het zendermanagement te gaan doen en samen ‘De Bonanza’ te presenteren.

Radio Veronica kon vorige week nog niets vertellen over een mogelijke terugkeer van Caroline, maar nu is dus duidelijk dat ze haar comeback maakt bij de zender.

Foto: Radio Veronica