Home Landelijke radio ‘MIDNR’ nog 1 keer terug op GeenStijl voor RadioRing

‘MIDNR’ nog 1 keer terug op GeenStijl voor RadioRing

Rick van Velthuysen zal komende nacht nog een keer Midden In De Nacht Rick maken via de weblog GeenStijl. De dj doet dit om zo meer stemmen te trekken voor de RadioRing. Vandaag begint het stemmen voor de RadioRing via SMS en telefoon.

De andere genomineerde programma’s voor de RadioRing zijn ‘Giel’ (3FM) en ‘De Coen en Sander Show’ (3FM). Beide programma’s voeren actie om de Ring te winnen. Giel heeft spindokter Kay van der Linde gevraagd een campagne te voeren en Coen en Sander organiseren vandaag een open dag.

"MiddenInDeNachtRick is inmiddels ter ziele en Rick is verhuisd naar Veronica. Dat betekent dat hij -in tegenstelling tot zijn 3FM collega’s- geen campagne kan voeren voor die ring. En dat is zielug!", stelt GeenStijl. "Daarom hebben wij besloten er weer eens een bindend stemadvies tegenaan te gooien. Niet dat wij de illusie hebben MIDNR daadwerkelijk die prijs te kunnen bezorgen, maar iemand moet toch een tegengeluid bieden aan dat ongegeneerde en irritante geplug van de publieken".

Als dank voor de stemmen zal Rick vanacht tussen 00:00 en 03:00 uur samen met Erik-Jan, Koert en Rianne nog een keer het gestopte 538-programma maken.