Home Landelijke radio ‘Middagshow 3FM staat ter discussie’

‘Middagshow 3FM staat ter discussie’

Het is nog niet zeker of de middagshow van Frank van der Lende op 3FM vanaf 1 januari blijft. Dat zegt muziekjournalist en oud-omroepmedewerker Edwin Wendt in het AD. Volgens hem staat het programma ter discussie vanwege tegenvallende luistercijfers.

“Frank verdwijnt, of wordt gekoppeld aan een duopartner”, zegt Wendt. “Nu Frank van der Lende het kennelijk niet in zijn eentje redt, zouden Sander Hoogendoorn en Frank als duo misschien een concurrent voor Coen & Sander kunnen zijn. Ook Barend en Wijnand hebben chemie als duo. Grote kans dat Mark van der Molen, Herman Hofman en Eva Koreman meer zendtijd op doordeweekse dagen overdag krijgen.”

Over hoe de nieuwe programmering van 3FM eruit gaat zien, worden officieel geen mededelingen gedaan. “Zoals je misschien wel hebt gehoord zitten we momenteel nog middenin de gesprekken over de nieuwe programmering van NPO 3FM. We kunnen er dus nog niets over zeggen”, laat een woordvoerder aan RadioFreak.nl weten. BNN-VARA, de omroep van Frank, heeft nog niet gereageerd.

De geruchtenmachine draait wel op volle toeren. Onlangs lekte al uit dat Giel Beelen stopt met de ochtendshow en dat Timur Perlin en Paul Rabbering vertrekken.

Foto: Ben Houdijk | 3FM