Home Landelijke radio Menno de Boer nieuwe radiodirecteur van Radio 538

Menno de Boer nieuwe radiodirecteur van Radio 538

Menno de Boer

Menno de Boer (39) is door Talpa Radio aangesteld als radiodirecteur van Radio 538. Samen met Uunco Cerfontaine (Sky Radio / Radio Veronica) en Roland Snoeijer (Radio 10) vormt hij het programma management van de zenders van Talpa Radio. Menno de Boer volgt Dave Minneboo op die op 1 maart stopt.

Algemeen Directeur Menno Koningsberger over de benoeming van Menno de Boer: “Ik ben zeer verheugd dat we eigen talent door kunnen laten groeien in onze Talpa Radio-organisatie. Menno is een radiodier pur sang en heeft het 538 DNA in al zijn vezels. Bovendien heeft hij goede ideeën over waar het station voor staat en heen moet. Menno is klaar voor deze stap!”

Menno de Boer startte zijn radiocarrière al op jonge leeftijd bij de lokale omroep. Na zijn studie aan de Hogeschool van Amsterdam ging hij in 2003 aan de slag als dj bij Radio 538. In 2006 maakte Menno de overstap naar SLAM!FM waar hij diverse radioprogramma’s presenteerde in combinatie met werkzaamheden als Music & Program Director. Sinds 2013 is Menno terug bij Radio 538, hij presenteert iedere werkdag tussen 10:00 en 12:00 uur een programma en is daarnaast Music Director & Assistent Programma Director.

Of Menno zijn radioprogramma op 538 blijft maken wil de zender niet zeggen.

Foto: William Rutten