Home Landelijke radio Qmusic Dave Minneboo zendermanager bij Qmusic

Dave Minneboo zendermanager bij Qmusic

Dave Minneboo

Dave Minneboo wordt dit najaar zendermanager van Qmusic. Hij krijgt de dagelijkse leiding van het programmateam en neemt vanuit die rol zitting in de directie van de zender. Minneboo kondigde onlangs aan te vertrekken bij Talpa Radio.

“Na 18 jaar ben ik toe aan een nieuwe stap in mijn carrière”, zegt Dave over de overstap.  “En ik ben blij dat ik deze heb gevonden bij Qmusic. Er zit een ambitieus team met een grote passie voor radio en ik kan niet wachten om met deze bevlogen dj’s en radiomakers aan de slag te gaan.”

Programmateam compleet

Iwan Reuvekamp blijft als overkoepelend Programma Directeur België en Nederland verantwoordelijk voor de grote lijnen van alle drie de radiostations Qmusic Nederland, Qmusic België en Joe. Rob Ester blijft als Music & Content Director verantwoordelijk voor de muziekprogrammering. Met de aanstelling Dave is het programmateam compleet en zegt de zender “klaar te zijn om de volgende stap in onze ambitie te realiseren”.

Dave startte zijn carrière in 2000 bij Radio 538 als Assistent Music Director en groeide daar uit tot Directeur Radio. Deze functie bekleedde hij sinds 2013.

 

Foto: William Rutten