Home Landelijke radio Marlayne Sahupala nieuwe station-voice van Sky Radio

Marlayne Sahupala nieuwe station-voice van Sky Radio

Marlayne Sahupala wordt de nieuwe vrouwelijke station-voice van Sky Radio. Vanaf 1 september is ze dagelijks te horen in de vormgeving van het station. Marlayne vervangt Tanja Jess die een programma krijgt op 100%NL. Jess was sinds 1 december de stem van Sky Radio.
Na een uitgebreide casting waaraan veel bekende stemmen hebben meegedaan is Marlayne door Sky Radio gekozen omdat haar stem zeer goed past bij de nieuwe muziekmix die sinds begin dit jaar op Sky Radio is te horen. Marlayne Sahupala is een ervaren en veel gevraagde stem. Daarnaast is Marlayne iedere werkdag te zien als presentatrice van de tv-programma’s ‘Hart van Nederland’ en Shownieuws (SBS 6) en is zij actief als zangeres.

"Marlayne Sahupala is een zeer veelzijdige mediapersoonlijkheid", zegt Program Director Uunco Cerfontaine. "Ze kan goed zingen, presenteren en ook inspreken. Ze heeft een mooie vriendelijke stem, die precies past bij het ‘feel good’-gevoel dat we met Sky Radio willen uitstralen. Daarom ben ik blij dat we Marlayne per 1 september kunnen inzetten als onze nieuwe vrouwelijke station-voice."

Marlayne Sahupala: "Bij de casting kreeg ik meteen het idee dat Sky Radio bij mij past. Ik luister vaak naar Sky Radio, het is een radiostation waarmee ik een klik heb." Kas van Iersel blijft de mannelijke station voice van het radiostation.