Home Landelijke radio Stenden Hogeschool in de ether tijdens introductie

Stenden Hogeschool in de ether tijdens introductie

Ook de introductieweek van de Stenden Hogeschool in Leeuwarden en Emmen is te volgen via de ether. Voor beide scholen is een evenementenfrequentie aangevraagd.  In Leeuwarden wordt op 106.8 FM uitgezonden, in Emmen op 107.0 FM. Eerder werd ook al bekend dat tijdens de introducties van de universiteiten in Tilburg en Enschede via de FM wordt uitgezonden.

‘Stenden Hogeschool’ is dit jaar ontstaan na een fusie tussen de Christelijke Hogeschool Nederland (CHN) en Hogeschool Drenthe. CHN zond vorig jaar ook al uit via een evenementenfrequentie tijdens de introductie.

Tijdens de uitzendingen van ‘Stenden Radio’ van 25 tot en met 29 augustus worden talloze verbindingen gemaakt tussen alle vestigingen in Leeuwarden, Groningen, Assen, Emmen en Meppel. In Leeuwarden komt de hoofdstudio te staan, hier vandaan worden alle programma’s gemaakt. Tevens zal de redactie zich hier vestigen. In Emmen komt een vergelijkbare studio waar vandaan een aantal uren per dag live gepresenteerd zal worden. Op de overige locatie’s zijn veslaggevers aanwezig.

Dagelijks wordt tussen 07:00 en 01:00 uur live uitgezonden. Op de overige uren is er non-stop muziek.