Mark Labrand is vanaf vandaag te horen als stem van Sky Radio. Eerder liet de zender weten dat Mark het stokje overneemt van Kas van Iersel. Tegelijk met de nieuwe voice-over, trapt Sky Radio ook af met de kerstvormgeving.

Sinds 9:00 uur is Sky Radio ‘The Christmas Station’ en is er weer volop kerstmuziek te horen. Nu worden er ook nog andere platen gedraaid, maar van 6 december tot en met Tweede Kerstdag draait Sky non-stop kerstmuziek. Dat klinkt als volgt:

Combineren

Mark Labrand combineert zijn inspreekwerk voor het non-stop muziekstation met zijn werkzaamheden voor Shownieuws en Radio 538, waar hij dagelijks te horen is. Zowel Radio 538 als Sky Radio zijn onderdeel van Talpa Network. Daardoor is deze uitwisseling eenvoudig te regelen.

Naast de stem van Sky Radio wordt Mark ook de stem van alle digitale zenders van Talpa. Dit zal de komende tijd gerealiseerd worden.

Kas van Iersel

Kas van Iersel was ruim elf jaar lang ‘de stem’ van Sky Radio; hij begon in april 2008 aan de klus. Volgens de zender is het de keuze van Kas zelf geweest om te stoppen.

Foto: Jorn Baars