Home Landelijke radio Kas van Iersel als station voice van Veronica naar Sky Radio

Kas van Iersel als station voice van Veronica naar Sky Radio

Kas van Iersel wordt de nieuwe station voice van Sky Radio. De komst van Van Iersel naar de non-stop muziekzender is onderdeel van de vernieuwde sound die vanaf eind april 2008 te horen is op de zender. Van Iersel is nu ook al station voice bij zusterstation Radio Veronica, maar daar stopt hij eind april. Morgen wordt bekend wie hem daar gaat opvolgen, meldt een woordvoerder van Radio Veronica aan RadioFreak.nl
Kas van Iersel zal dagelijks, naast station voice Tanja Jess, te horen zijn op Sky Radio. "De stem van Kas past goed bij de nieuwe muziekmix die sinds begin dit jaar op Sky Radio is te horen", laat de zender weten. Kas van Iersel is ook als voice-over bij het tv-programma RTL Boulevard.
"Het is een eer om station voice te zijn van de zender met wekelijks de meeste luisteraars van Nederland", zegt Kas van Iersel. "Iedere week mag ik gastheer zijn voor ruim 3,5 miljoen luisteraars. Ik kijk dan ook zeer uit om bij Sky Radio aan de slag te gaan."
"We zijn al enige tijd druk bezig om de sound van Sky Radio te fine tunen", zegt Uunco Cerfontaine, Program Director Sky Radio. "Dat geldt voor de muziek op de zender, waarbij je ziet dat er gelukkig weer steeds meer ‘echte mooi geproduceerde popmuziek’ populair is. Hierbij willen we ook de sound van onze jingles en vormgeving laten aansluiten. We zijn momenteel bezig met de productie van een echt modern feel good–pop jinglepakket. Met Kas als nieuwe station voice gaat dat perfect matchen."