Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen gaan een vernieuwd avondprogramma presenteren op NPO 3FM. Zoals afgelopen week gemeld, keert Rámon vanaf januari weer volledig terug op 3FM, nadat hij ruim een jaar met burn-outklachten thuis zat. In de nieuwe avondshow, die ‘VRIJ’ gaat heten, beginnen Mark en Rámon hun nieuwe show iedere dag blanco en vullen ze samen met de luisteraar het avondprogramma in.

Daarnaast krijgt Rámon op vrijdagavond een soloprogramma, tussen 22:00 en 00:00 uur. Het programma ‘De Boem Boem Disco Show’ is een idee naar Vlaams format, dat vol zit met elektronische tracks. In deze show laat Rámon horen dat er veel overeenkomsten zijn tussen de sounds uit de 80’s en nu.

‘Puur en naakt’

“Met de terugkeer van Rámon hebben we besloten samen een nieuw programma te bedenken”, zegt Mark van der Molen. “Ons avondprogramma ‘VRIJ’ wordt ‘vrije’ radio, maar dan echt. We gaan terug naar de basis van het radio maken. Alle liedjes handmatig gekozen, door ons of de luisteraar.”

Rámon: “Ik verheug me er enorm op om weer samen met Mark terug te zijn op de radio en dan ook nog een programma maken waarin alles blanco start. Geen playlist, geen draaiboek. Alleen maar Mark, de luisteraar en ik met wie we de muziek gaan uitzoeken en bespreken. Super puur en naakt.”

Foto: NPO 3FM | Tom van Huisstede