Home Landelijke radio Kort radionieuws van vrijdag 13 september

Kort radionieuws van vrijdag 13 september

Radio M volgt FC Utrecht Europa in

Radio M Utrecht verslaat live de wedstrijden van FC Utrecht in de UEFA-Cup. De eerste wedstrijd van de Utrechtse voetbalclub is op donderdag 19 september. In de eerste ronde van het UEFA-Cup toernooi moet de ploeg het opnemen tegen de kampioen van Polen, Legia Warschau. De Utrechtse regionale omroep reist met FC Utrecht mee en brengt vanaf woensdagmiddag 18 september het laatste nieuws vanuit Polen.

Daarnaast doet de zender live verslag van de wedstrijd, op donderdag 19 september vanaf 19.00 uur.

Radio Drenthe live vanaf jaarbeurs en markt Roden

Radio Drenthe is tussen 20 en 24 september met drie programma’s live aanwezig op de 50ste Jaarbeurs van het Noorden in Roden.

René Steenbergen presenteert vrijdagmiddag 20 september vanaf locatie het radioprogramma Drenthe’s Muziekmiddag. Zaterdagmorgen 21 september is radiopresentator Harm Dijkstra met de hele ploeg van het programma Hemmeltied present in Roden. Dinsdag 24 september komt het programma Daagse Dingen tussen 10.00 en 12.00 uur rechtstreeks vanaf de traditionele Rodermarkt. Presentator Judith Regendorp ontvangt diverse gasten die direct of indirect betrokken zijn bij de markt.

Betuwse omroepen verslaan fruitcorso

De Betuwse lokale radio- en televisieomroepen besteden ook dit jaar weer aandacht aan het Fruitcorso. Betuweradio verzorgt van vrijdag 20.00 tot zaterdag 17.00 uur een speciale uitzending in samenwerking met Omroep Tiel en de ziekenomroep Tiel. Ook de Tielse commerciële zender NOVAFM doet gedurende het weekeinde verslag van de activiteiten.

Nieuwe site voor Tijd voor Twee

Het programma Tijd voor Twee van Frits Spits op Radio 2 heeft een nieuwe website. Op de site zijn de items uit het programma te horen zoals Tweespraak en het nieuws. Maar ook de ‘Soundtrack van je leven’ kan opgegeven worden op de site.