Home Landelijke radio NPO 3FM Jorien Renkema tijdelijk tijdens de lunch op 3FM

Jorien Renkema tijdelijk tijdens de lunch op 3FM

Jorien Renkema

Jorien Renkema zal vanaf volgende week tijdelijk te horen zijn op werkdagen tussen 12:00 en 14:00 uur op NPO 3FM. Ze neemt dat tijdslot over van Eva Koreman, die de overstap maakt van BNNVARA naar de VPRO om 3VOOR12 Radio te presenteren.

3FM lijkt hiermee voor te sorteren op een wijziging van de programmering in twee fases. Vanaf maandag begint het nieuwe ochtendprogramma van Sander Hoogendoorn, dat ‘Sanders Vriendenteam’ gaat heten. In de avond beginnen Frank van der Lende en Eva Koreman dan.

In het weekend neemt Olivier Bakker voorlopig de programma’s van Renkema over tussen 14:00 en 16:00 uur. Op zaterdag en zondag staat Kaj van der Ree in de programma tussen 19:00 en 22:00 uur, het oude tijdstip van Frank van der Lende. Van der Lende blijft voorlopig nog wel op vrijdagavond te horen met ‘Franks Feestje’.

Op een later moment zouden er meer wijzigingen worden doorgevoerd, waarschijnlijk vervalt dan het lunchprogramma en zullen er van 10:00 tot 16:00 uur nog maar twee programma’s te horen zijn in plaats van drie.

Foto: Ben Houdijk | NPO 3FM

Vorig artikelCDA, ChristenUnie en D66 willen bezuinigingen op NPO dempen
Volgend artikelMark van der Molen over ‘nieuwe’ 3FM: “Het wordt fakking vet”