Home Landelijke radio NPO 3FM Frank van der Lende gaat avondshow op 3FM presenteren

Frank van der Lende gaat avondshow op 3FM presenteren

Frank van der Lende keert terug naar de doordeweekse programmering van NPO 3FM. Nadat hij een jaartje in het weekend te horen was, gaat hij vanaf september een programma maken op maandag tot en met donderdag tussen 18:00 en 21:00 uur.

Frank neemt het tijdslot over van Sander Hoogendoorn, die 3 september begint met zijn ochtendshow. Een grote verrassing is het niet dat Frank het programma gaat doen, omdat het tijdslot op dit moment in handen is van BNNVARA, de omroep waar de dj voor werkt.

Frank laat weten: “2018 is mijn jaar. Eerst word ik uitgeroepen tot man met de mooiste haren en nu heb ik mijn lievelingsplekje op de radio gekregen. Wat wil een mens nog meer?! Er staan onwijs gave dingen te gebeuren bij 3FM en ik vind het supertof dat ik daar deel van mag uitmaken. 3FM is nog steeds de coolste van alle radiozenders, ondanks het hete weer.”

Beter tijdslot

De dj gaf onlangs nog aan weer op een beter tijdslot te rekenen bij 3FM. Frank volgde in juni 2015 de populaire dj’s Coen en Sander op, die naar 538 vertrokken. Na ruim twee jaar werd Frank uit de middag gehaald en verplaatst naar het weekend. “Ik heb soms wel iets te veel geluisterd naar wat iedereen er maar van vond. Ik had meer mezelf moeten zijn”, blikte Frank onlangs terug.

Met de bekendmaking is het tweede puzzelstukje van de nieuwe programmering van 3FM bekend. Daarnaast is al duidelijk dat Mark van der Molen en Ramon Verkoeijen op hun plek blijven zitten. Overdag zullen voortaan twee programma’s van drie uur te horen zijn.

Foto: Hans-Peter van Velthoven | NPO 3FM