Jordi Warners maakt de overstap van SLAM! naar concurrent Qmusic, waar hij een programma in het weekend gaat maken. Dat laat Qmusic zojuist weten. Jordi is vanaf juni elke zaterdag en zondag samen met Hila Noorzai te horen van 18:00 tot 21:00 uur.

Voor Jordi betekent de overstap dat hij na ruim 4 jaar stopt bij SLAM. De dj begon in maart 2015 bij de jongerenzender, waar hij verschillende programma’s maakte, zowel in het weekend als later ook op werkdagen. Zowel in 2015 als in 2016 werd Jordi genomineerd voor de Marconi Award voor aanstormend talent.

Op Qmusic neemt Jordi de plek in van Joost Swinkels, die tot voor kort het weekendprogramma met Hila Noorzai presenteerde. Na het vertrek van Igmar Felicia naar Radio 538, schoof Joost door naar de dagprogrammering van Qmusic. Hila gaat zich binnen De Persgroep, eigenaar van Qmusic, verder ook op video richten. Zo maakt ze per 1 mei deel uit van het presentatorenteam van de ‘Ochtend Show to go’ van het AD.

‘Veelzijdig radiotalent’

“Met Jordi halen we een veelzijdig radiotalent naar Qmusic”, zegt Dave Minneboo, programmadirecteur van Qmusic. “Jordi is jong, maar heeft al veel ervaring en weet als geen ander hoe hij multimediaal in contact kan staan met de luisteraars. Hij is down to earth en past goed bij het DNA van Qmusic.”

Jordi: “Ik heb Qmusic altijd al een mooi en warm radiostation gevonden. Met de kansen die ik daar nu krijg heb ik heel veel zin om mijn creativiteit los te laten en samen met Hila een mooie show te maken op de zaterdag- en zondagavond.”

Foto: Nicky Broos | Qmusic