Home Landelijke radio Gordon wil over vijf jaar stoppen

Gordon wil over vijf jaar stoppen

Gordon wil over ‘een jaar of vijf’ stoppen met presenteren en zingen. "Ik denk niet dat mensen dan nog van me willen horen", zegt hij in weekblad Privé. De zanger heeft zijn plannen helder voor ogen. "Ik ga nu een nieuw album doen met nummers van Donny Hathaway. Dan nog een paar seizoenen tv en als ik het dan kan verhapstukken houd ik er helemaal mee op." Hij noemt niet specifiek zijn werk voor Radio 538, waar hij iedere zaterdagmiddag een radioprogramma heeft.

Maar waarschijnlijk is het wel zo dat het ook over zijn radioprogramma gaat. Want Gordon heeft plannen om het land te verlaten. "Plan is om de helft van het jaar in Kaapstad te wonen, met mijn eigen bed & breakfast. En dan de andere helft in Amsterdam. En dan doe ik helemaal niets meer. Dan vertellen mensen op straat aan hun kinderen: ‘kijk, die man die daar loopt, dat was vroeger een bekende zanger?’"

Op een comeback hoeven zijn fans dan ook niet meer te rekenen. "Weg is weg", zegt de zanger, die over vier dagen 40 wordt. "Maar alles hangt af van het financiële plaatje", tekent hij daar wel bij aan.