Home Landelijke radio Radio Veronica Giel Beelen wil Rob Stenders op Radio Veronica

Giel Beelen wil Rob Stenders op Radio Veronica

Giel Beelen

Giel Beelen zou graag Rob Stenders naar Radio Veronica willen halen. Dat zei de dj vandaag op NH Radio in het programma van Eddy Keur. “We waren er druk mee bezig, kan ik je zeggen. Maar vooralsnog zit ‘ie, helaas, nog even op 2. Maar we hopen dat het niet lang meer duurt”, zei Giel, die benadrukte dat het een wens is die hij persoonlijk uitspreekt. “Ik ben geen baasje.”

Rob Stenders was in de zomer van vorig jaar nog in gesprek met Talpa Radio. Of Giel daar op doelt met de zin “We waren er druk mee bezig”, is onduidelijk. Talpa Radio had uiteindelijk geen interesse in Rob. “Er zijn gesprekken geweest op zijn initiatief”, zei Dave Minneboo, radiodirecteur van Talpa Radio eerder. Rob heeft sinds begin deze maand zijn oude programma op NPO Radio 2 weer terug.

Giel ging in het interview op NH Radio ook in op zijn vertrek bij 3FM. De dj benadrukte ook dat hij hoopt dat het weer goed komt met 3FM. “Het is wel belangrijk dat een land een publieke zender heeft die zich richt op jongeren. Het komt vast goed.”

Foto: Hans-Peter van Velthoven | 3FM