Home Landelijke radio NPO Radio 2 Talpa Radio: “Geen interesse in Rob Stenders”

Talpa Radio: “Geen interesse in Rob Stenders”

Rob Stenders

Talpa Radio heeft geen interesse in Rob Stenders. Dit zegt Dave Minneboo, radio directeur van Talpa Radio, tegenover RTL Boulevard. “Er zijn gesprekken geweest op zijn initiatief.”

Stenders zei vanmiddag op NPO Radio 2 dat hij benaderd was door John de Mol. Minneboo zegt dat dit onjuist is. Verder is hij “niet gediend dat ze gebruikt worden voor het genereren van publiciteit ten behoeve van de onderhandelingen met andere partijen”.

Vertrek NPO Radio2

De dj raakt aan het eind van deze maand zijn programma kwijt op Radio 2 aan Annemieke Schollaardt. Het tijdslot verloor hij door weg te gaan bij AVROTROS en hij dacht dat hij met een overstap naar BNNVARA het tijdslot kon behouden. Dit bleek niet zo te zijn.

In zijn Radio 2-programma Stenders Platenbonanza vertelde hij de luisteraars dat er mogelijk op een van de radiozenders van Talpa plek was voor zijn programma. Andere opties waren blijven bij de NPO, hoewel Stenders nog niet weet wat hem daar wordt aangeboden, of “lekker underground gaan” en internetradio maken.

Minneboo zegt tegen Boulevard: “Rob Stenders heeft Talpa Radio benaderd, in tegenstelling tot wat hij beweert. Er zijn gesprekken geweest tussen Rob Stenders en mij als radio directeur op zijn initiatief. Maar er is vanuit ons geen interesse meer.”

Foto: Jasper Zwartjes | NPO Radio 2