Home Lokale radio Fred Siebelink nieuwe presentator van ochtendshow op Bingo FM

Fred Siebelink nieuwe presentator van ochtendshow op Bingo FM

Fred Siebelink en RTV Utrecht directeur Paul van der Lugt

Fred Siebelink neemt vanaf 1 januari de ochtendshow op Bingo FM op zich. De zender met Hollandse hits is officieel de lokale omroep van Utrecht en valt onder RTV Utrecht. Siebelink is dagelijks tussen 07.00 tot 10.00 uur te horen op de stadszender.

De geboren Utrechter komt zo na 30 jaar weer terug op het oude nest. “De ochtendshow gaat een mengeling worden van infotainment, actueel nieuws en lekker vlotte Nederlandstalige muziek. Voor en vooral vanuit de stad Utrecht”, aldus de zender.

“Ik heb vooral enorm veel zin om Utrecht een lekkere start van de ochtend te geven”, zegt Siebelink. “Het is mooi om na dertig jaar weer te landen op het warme Utrechtse nest van Bingo FM. Verwacht vooral ‘levendige radio’ met veel interactie met de luisteraars en boeiende gasten.”

Fred begon zijn radiocarrière bij de Stadsomroep Utrecht in 1989 en werkte in de afgelopen jaren als dj, side-kick en producer bij onder andere Radio Veronica, Kink FM, Yorin FM, NPO Radio 1, NPO Radio 2, 3FM , NPO Radio 5, KX Radio en Sterren.nl. Ook is Fred al jaren verbonden aan Bingo FM als coach van dj’s van de zender.