Home Landelijke radio Foutje… ook Bas Menting genomineerd voor Marconi Award

Foutje… ook Bas Menting genomineerd voor Marconi Award

Ook 538-dj Bas Menting is genomineerd voor een Marconi Award voor aanstormend talent. Dat heeft de jury zojuist bekendgemaakt. Eerder werd al bekend dat ook Jordi Warners (SLAM!), Eva Cleven (FUNX) en Rob Janssen (3FM) genomineerd zijn.

Er is een foutje gemaakt. “De jury had dit jaar meer talenten dan ooit te bespreken”, meldt de organisatie. Na de eerste schifting bleef een top 4 over, waar een top 3 de gebruikelijke eindselectie is. Toch is per abuis slechts een top 3 geopenbaard. Hiermee is de vierde kanshebber ten onrechte overgeslagen.”

Dit wil niet zeggen dat Menting kansloos is voor de juryprijs. “De jury was juist snel uit de nominatie van Bas Menting. Deze te late bekendmaking wil dan ook niets zeggen over zijn kansen of over die van de andere finalisten. De organisatie betreurt het onbedoelde misverstand. Voor de andere vrijdag bekendgemaakte categorie Beste Zender verandert er niets.

Menting (20) werkte bij verschillende lokale omroepen. Hij begon bij Radio HTR in Heusden en daarna bij OKÉFM en Glow FM. Hij werkte ook mee aan evenementenzender Kermis FM en sinds mei is hij te horen in de nacht op Radio 538.

Foto: Marit Goossens