Home Landelijke radio Radio 538 Bas Menting nieuw op Radio 538

Bas Menting nieuw op Radio 538

Bas Menting

Na het vertrek van Dorus van Mosselveld, heeft Radio 538 een nieuwe DJ laten doorstromen vanuit zijn interne opleidingstraject NuTalent: Bas Menting. Hij zal vanaf volgende weekend elke zondag van 4:00 tot 8:00 uur te horen zijn.

Menting (19) werkte bij verschillende lokale omroepen. Hij begon bij Radio HTR in Heusden en daarna bij OKÉFM. Tegenwoordig is hij te horen Glow FM in Eindhoven, werkt hij mee aan Kermis FM en de afgelopen tijd was hij op maandagavond te horen op 538 Hitzone. Nu stroomt hij door naar Radio 538 en ondertussen rondt hij zijn filmopleiding in Den Bosch af.

Met de komst van de dj en het vertrok van Dorus van Mosselveld verandert het nodige in de nachtprogrammering van Radio 538. Voortaan duren de programma’s weer drie uur. Dimitris Kops en Edwin Noorlander zullen afwisselend de uren tussen 0:00 en 3:00 uur vullen, Desmond Baidjoe is elke werkdag tussen 3:00 en 6:00 uur te horen. De vroege zaterdagochtend vult Dimitris Kops, de zondagavond wordt dus door Bas Menting gedaan.