Florent Luyckx gaat aan de slag bij PowNed, waar hij de kwartiermaker radio wordt. Vanuit zijn rol gaat Florent zich bezighouden met de radioprogramma’s van PowNed. Ook richt hij zich op het intekenen voor de tijdsloten op de NPO-radiozenders voor 2022. Florent gaat PowNed tevens vertegenwoordigen in de zenderredacties van de NPO.

Florent pak zijn werkzaamheden voor PowNed tijdelijk op naast zijn bestaande werk. “PowNed is een ambitieuze, eigenzinnige omroep met onderscheidende programma’s. Met een klein team van gedreven radiomakers gaan we er alles aan doen om met PowNed de publieke radiozenders verder te versterken”, aldus Florent.

Zendermanager

Voorheen was hij onder meer zendermanager bij 3FM (van 2002 tot 2009) en Radio Veronica, waar hij ruim een jaar geleden vertrok. Tegenwoordig is hij directeur van Flolicious, een bureau gespecialiseerd in talent management, en media en marketing consultancy.

PowNed liet eerder al weten dat het aast op een hoger aantal radioprogramma’s. De omroep wil op NPO Radio 1, Radio 2 en 3FM fors meer programma’s gaan maken.

Foto: William Rutten