Home Landelijke radio NPO 3FM Diederik van Zessen waarnemend zendermanager 3FM

Diederik van Zessen waarnemend zendermanager 3FM

Diederik van Zessen is sinds 1 januari waarnemend zendermanager van NPO 3FM. Dat bevestigt een woordvoerder van de NPO aan RadioFreak.nl. Diederik bekleedt de functie tot er een nieuwe zendermanager is aangesteld. Wanneer dat zal zijn, is nog niet duidelijk.

Van Zessen neemt het zendermanagement over van Edwin Valent, die sinds de zomer interim-zendermanager was. Valent volgde op zijn beurt Basyl de Groot op, die in mei vorig jaar per direct opstapte bij de popzender.

Basyl werd in januari 2016 aangesteld als interim-zendermanager bij 3FM, na het vertrek van Wilbert Mutsaers. Enkele maanden later werd hij de definitieve opvolger. Voordat Basyl zendermanager werd bij 3FM, was hij jarenlang hoofd van de muziekafdeling op de publieke zender.

Van Zessen

Diederik is sinds de zomer van 2016 music director bij 3FM. Daarvoor werkte hij als programma- en muziekdirecteur bij de muziek-televisiezender XITE. Diederik werkte voor Pinguin Radio en was te horen als dj op Kink FM en V-Academy, het interne opleidingstraject van Radio Veronica.

Wanneer de nieuwe zendermanager aantreedt, is onduidelijk. Eveneens is niet duidelijk om wie het gaat.

Foto: NPO 3FM