Home Landelijke radio De Week van de Jaren 60 op Radio 2

De Week van de Jaren 60 op Radio 2

Radio 2 gaat komende week terug in de tijd tijdens de Week van de Jaren 60. Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 februari worden er uitsluitend hits gedraaid die gemaakt zijn tussen 1960 en 1969.

Tijdens de Week van de Jaren 60 zal er elke dag tussen 19:00 en 20:00 een muziekdocumentaire te horen zijn met Daniël Dekker. Daarnaast zal er van maandag tot en met donderdag elke dag een artiest uit de sixties centraal staan en op vrijdag 20 februari wordt de week afgesloten met een De Top 60 van de Jaren 60. Deze lijst zal door Frits Spits wordt gepresenteerd en vervolgens zal Jeffrey Willems een speciale Albumtrip presenteren.

Radio 2 heeft een enquête laten houden om erachter te komen wat de mensen het meeste is bijgebleven uit de jaren 60. Niet alleen op het gebied van muziek, maar ook op het gebied van radio, nieuws, sport en televisie. In de verschillende programma’s zal de uitslag van de ‘grote Radio 2 Jaren 60 enquête’ bekend worden gemaakt.

Vorig jaar trok de Week van de Jaren 60 ruim drie miljoen luisteraars. De verwachting is dat Radio 2 ook volgende week goed zal scoren qua luistercijfers.