Home Landelijke radio Qmusic Daniël Smulders nieuwe ochtend-dj Qmusic Limburg

Daniël Smulders nieuwe ochtend-dj Qmusic Limburg

Daniël Smulders

Daniël Smulders is de nieuwe ochtend-dj van Qmusic Limburg. Hij neemt de plek in van Jules van Hest, die het 3,5 jaar gedaan heeft.

“Ik heb erg veel zin om de Limburgse luisteraars wakker te laten worden met de beste muziek en het laatste nieuws”, zegt Smulders. “De combinatie van het nieuws in de ochtend en de rest van de dag non-stop hits,past perfect in het radiolandschap van Limburg.” Het programma is dagelijks tussen 07:00 en 09:00 uur te horen.

Michael Bartelet, directeur Qmusic Limburg: “Q is in Limburg al de grootste commerciële zender en we hopen dit met de komst van Daniël nog meer uit te gaan bouwen.”

Daniël Smulders was van 2005 tot en met 2013 te horen op de landelijke versie van Qmusic in het weekend en in de ochtend. Ook begeleidde hij aanstormende radiotalenten van het Q-college, het interne opleidingstraject van Q. Daarnaast is hij actief als voice-over voor onder andere SBS6, RTL4 en Discovery Channel. Een jaar geleden gaf hij al aan weer ruimte te hebben om iets op de radio te gaan doen.

Qmusic Limburg is in de provincie te horen op verschillende FM frequenties. De koppeling met de landelijke Qmusic moest onlangs losgelaten worden vanwege nieuwe regelgeving.

>> RadioFreak is nu ook te vinden op LinkedIn.