Home Landelijke radio Column: Een brief aan: Gerard Joling

Column: Een brief aan: Gerard Joling

Lieve Gerard,

Het was deze week misschien wel de moeilijkste week van m’n leven. Ik kon het gewoon niet geloven en niet alleen ik was geschokt, de hele radiowereld. Hoe kon ooit zoiets gebeuren? Nu ik er aan terug denk voel ik de tranen weer in m’n ogen. Waarom? Waarom moest jij stoppen bij Radio 538? We hadden het toch goed samen. Jij zo naast me, als ik wakker werd. Jij, die lieve woordjes fluisterde in m’n oor. Samen hebben we gepraat en gelachen. dat kan toch niet zomaar na een week over zijn Gerard?

Je gaf aan dat je meer tijd wou gaan besteden aan de dingen waarin je echt goed bent. En dat snap ik ook wel, maar het is hier zo leeg zonder jou. Trouwens die jaloerse Edwin Evers had onze speciale band toch wel een keer verbroken. Die denkt dat alles om hem draait. maar zo zie ik dat niet. Jij blijft voor mij dé ochtend-jock. Dag Gerard, ik zal je missen.

Liefs, Freek

[wil je weten hoe de reactie van Gerad Joling is op deze brief, lees
volgende week weer ‘een brief aan .’] [wil je meer radiocolumns van Freek
Reijnders lezen, kijk op Freek’s weblog.]