De nieuwe lunchshow van Coen Swijnenberg zal vanaf 3 oktober te horen zijn op Radio 538. “Van maandag tot en met donderdag van 12 tot 14 uur”, schrijft de dj op z’n eigen sociale media. Jo van Egmond gaat het nieuws lezen bij het programma. Dat doet ze ook bij ‘De Coen & Sander Show’, die vanaf 7 oktober iedere vrijdagmiddag te horen is.

“Topper Max gaat alles in goede banen leiden. Wat een fijn team”, voegt Coen eraan toe. “En ze gaan allebei mee naar de vrijdag om de Coen & Sander show te gaan doen. Ik = blij. Hopelijk jij ook.”

Music driven

In juni was de Coen & Sander Show voor het laatst te horen. Daar waren de twee toen niet heel blij mee. 538 zou Coen en Sander uit de dagelijkse middag hebben gehaald, omdat de zender een meer ‘music driven’ programma wil. Sander zei daar toen over: “Tsja, wij zijn allebei een groot muziekliefhebber, maar maken nu eenmaal een entertaining show. We houden ook van een kletspraatje. We geloven daar ook nog steeds in. Ik denk dat Radio 538 meer gebaat is bij stabiliteit.”

Coen wees op de schommelingen in het programmaschema. “Afgelopen december veranderde de ochtendprogrammering, daarvoor de dag en nu ook de middag. Ik hoop van harte dat het wat oplevert, maar heel stabiel naar de luisteraar oogt dit natuurlijk niet.”

Frank Dane maakt sinds eind augustus de nieuwe middagshow op 538.

Foto: Radio 538