Het gaat de goede kant op met de gezondheid van Coen Swijnenberg. De Radio 538-dj zit sinds november ziek thuis, vanwege een burn-out. Voor het eerst in maanden heeft hij nu van zich laten horen via een bericht op Instagram.

“Het gaat met mij gelukkig de goede kant op. Dat voelt als een behoorlijke opluchting eerlijk gezegd want deze winter is ronduit klote geweest”, schrijft Coen, onder een foto waarin hij met zijn hond door het bos loopt. “Ook met de leukste baan van de wereld kun je in een burn-out terecht komen blijkt maar weer. Gelukkig begint de energie terug te komen en ben ik in staat om weer wat te ondernemen en te genieten.”

Niet gelijk terug

Dat betekent niet dat luisteraars moeten verwachten dat hij volgende week weer te horen is op Radio 538. Coen schrijft ‘er nog lang niet te zijn’, maar zegt de komende tijd wel weer wat dingen op te zullen pakken. “Het kriebelt in elk geval weer om radio te gaan maken. Stapje voor stapje richting de 538-studio naast Sander. The only way is up! Take care in deze rare tijd”, aldus Swijnenberg.

Tot zijn terugkeer bij de middagshow vervangt Barend van Deelen de dj in ‘De Coen & Sander Show’.

https://www.instagram.com/p/B_CTkyNlx30/

Foto: William Rutten