Home Landelijke radio Radio Veronica Celine Huijsmans nieuwslezer in middagshow Wilfred Genee

Celine Huijsmans nieuwslezer in middagshow Wilfred Genee

Celine Huijsmans wordt de vaste nieuwslezer in de nieuwe middagshow van Wilfred Genee op Radio Veronica. Samen met sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen is ze vanaf maandag 7 januari tussen 16:00 en 19:00 uur te horen.

“Ik kijk er enorm naar uit om onderdeel uit te maken van het vaste team van ‘Veronica Inside’. Wilfred, Rick en Niels zijn geweldig om mee te werken”, aldus Celine. Wilfred Genee: “Celine zorgt met haar deskundigheid en frisse verschijning voor de nuance die het programma absoluut nodig heeft met ons mannen (op leeftijd).”

Talpa Nieuws

Celine Huijsmans maakt al langere tijd onderdeel uit van Talpa Nieuws, dat het nieuws verzorgt op Radio 538, Radio 10, Radio Veronica en Sky Radio. Afgelopen zomer was ze al even te horen als ochtendshow-nieuwslezer, toen Frank Dane ‘Evers Staat Op’ verving.

Naast nieuwslezer-zijn is Celine ook niet onbekend met de rol van sidekick; zo presenteerde ze al in 2008 een programma op Fresh FM.

Rick Romijn en Niels van Baarlen komen over van Radio 538, waar ze jarenlang sidekick waren van de vrijdag gestopte Edwin Evers. Henk Blok blijft nieuwslezer in de nieuwe 538-ochtendshow van Frank Dane.

Foto: Radio Veronica