Home Landelijke radio Radio Veronica Radio Veronica: Wilfred Genee naar de middag

Radio Veronica: Wilfred Genee naar de middag

Wilfred Genee naar Radio Veronica

Radio Veronica heeft officieel laten weten dat Wilfred Genee de middagshow krijgt op Radio Veronica. Vanaf 7 januari is hij iedere maandag tot en met donderdag van 16:00 tot 18:00 uur te horen met ‘Veronica Inside’. Rick Romijn en Niels van Baarlen schuiven, zoals RadioFreak al wist te melden, aan als sidekicks van het nieuwe middagprogramma. De twee zijn nu nog dagelijks te horen bij Evers Staat Op.

Het ging al een tijdje rond dat Genee de middagshow zou gaan maken. Het nieuwe programma heeft dezelfde naam als de voetbaltalkshow op tv van Wilfred, inhoudelijk zal naast het voetbalnieuws ook het nieuws van de dag een rol spelen. De invulling voor de vrijdagmiddag van Veronica wordt later bekendgemaakt. Hetzelfde geldt voor de werkzaamheden van Niek van der Bruggen, dj van de huidige Veronica Middagshow. Hij zal in ieder geval werkzaam blijven binnen Talpa Radio.

Wilfred Genee: “Ik heb de overstap naar Talpa gemaakt vanwege de verschillende kansen en dit is er één van. Het is geweldig om te kunnen zeggen dat ‘Veronica Inside’ vanaf 7 januari niet meer alleen op tv, maar ook op de radio te horen is.”

Rick Romijn

Rick Romijn: “Voor mij is de cirkel rond. Ik begon meer dan twintig jaar geleden bij Veronica en nu mag ik er weer een nieuwe uitdaging aangaan.”

Niels van Baarlen: “Het is een lekker idee dat ik kan blijven doen wat ik het liefst doe; radio maken met een top team. Ik heb er alle vertrouwen in dat Wilfred het geweldig gaat doen.”

Op vrijdag blijft Wilfred te horen op BNR Nieuwsradio met ‘The Friday Move’.