Barry Paf neemt vanaf 3 december de ochtendshow over van Lars Boele op 100%NL. Barry is nu in de middag te horen, daar komt Chantal Hutten te zitten.

De dj is content met zijn stap naar de ochtend: “Ik ben enorm blij en trots dat ik zo’n mooie stap mag maken. De ochtend is het belangrijkste tijdstip in het radiolandschap. Ik zie het dan ook als een groot compliment dat ik straks op dat tijdstip mijn show mag gaan presenteren. Ik voel me echt thuis bij 100% NL en kijk er naar uit iedere ochtend wakker te worden met heel Nederland.”

Martijn Zuurveen, station director a.i. 100% NL; “We zien Barry als de beste kandidaat voor dit belangrijke tijdstip in de programmering. Met Chantal in de middag, een vrouwelijke stem die in korte tijd heeft laten zien een goede aanvulling te zijn voor 100% NL, kijken we positief naar de toekomst met deze nieuwe programmering. Het wordt later bekend wie Chantal in het weekend gaat vervangen.”

Lars Boele

Lars Boele verlaat de zender. Zuurveen zegt over hem: “We bedanken Lars voor de afgelopen twee jaar en wensen hem veel succes met alles wat de toekomst hem te bieden heeft.”

Foto: 100% NL