Home Landelijke radio 100% NL Barry Paf nieuwe presentator middagshow 100% NL

Barry Paf nieuwe presentator middagshow 100% NL

Barry Paf volgt Koen Hansen op in de middag op 100% NL, tussen 16:00 en 19:00 uur. Barry was de afgelopen tijd al als inval-dj te horen op de commerciële zender. Wat er met de huidige middagjock Koen Hansen gebeurt, is nog onduidelijk.

Voor Barry betekent dat na twee jaar zijn officiële comeback op de radio. De dj vertrok in juli 2016 bij Radio 538, nadat hij daarvoor al enige tijd op non-actief was gezet. De reden van de breuk is nooit bekendgemaakt door beide partijen.

Wanneer Barry precies start en hoe de rest van de programmering van 100% NL eruit komt te zien, wordt op een later moment bekend gemaakt. Tot de komst van Barry wordt de reguliere programmering aangehouden.

‘Groot dj’

“Barry Paf is een groot DJ. Met zijn jarenlange ervaring is hij een gevestigde naam in het radiolandschap. We zijn dan ook enorm blij dat Barry straks onderdeel uitmaakt van 100% NL op een belangrijke plek in de programmering”, zegt Martijn Zuurveen, de tijdelijke station director van 100% NL. “Met het enthousiasme en de enorme energie die de DJ met zich meebrengt zie ik veel potentie voor het station.”

Paf: “Na twee jaar maak ik een officiële comeback op landelijke radio! Ik sta te trappelen om weer een dagelijks radioprogramma te maken. Een droom komt uit met het presenteren van de middagshow. Na mijn invalmoment eerder dit jaar bij 100% NL kreeg ik zoveel leuke en overweldigende reacties terug, dat ik vol vertrouwen en enthousiasme dit nieuwe avontuur in duik.”

Over Barry

Barry Paf was één van de dj’s die het langst te horen was op Radio 538. Hij kreeg in 1997 zijn eerste programma en was daarmee de jongste dj ooit op de commerciële zender. In de jaren voor zijn vertrek was Barry in het weekend te horen op 538.

Foto: 100% NL

Vorig artikelJan Paul Grootentraast inval-dj bij Radio Veronica
Volgend artikelJoram Kaat maakt radio vanuit Hilversumse omroeptoren