Mart Meijer maakt de overstap van 538 naar NPO 3FM en gaat bij AVROTROS werken. Vanaf september staat de radiomaker in de nieuwe programmering. Waar precies wil de omroep nog niet zeggen, mogelijk omdat er nog geschoven wordt met uitzendtijden na het vertrek van Sander Hoogendoorn en Frank van der Lende. RadioFreak meldde onlangs al dat Mart de overstap zou maken.

Deze zomer werkt Mart Meijer vier jaar bij 538. Hij begon in de nacht en was een tijdlang in de avond te horen, zowel solo als samen met Bas Menting. Op dit moment presenteert hij een programma op zaterdag en zondag tussen 10:00 en 13:00 uur.

Mart Meijer

Marts liefde voor radio begon op z’n 15e bij de lokale omroep. Hij was twintig toen hij voor het eerst op de landelijke radio te horen was in de nacht op Radio 538. Daarnaast was hij regelmatig te horen op Kermis FM. “Zo lang ik me kan herinneren zit NPO 3FM al in mijn hart. Ik heb dan ook heel veel zin om deel uit te maken van dit geweldige team.”

Joost Strootman, eindredacteur radio bij AVROTROS: “Ik ben heel erg blij dat één van de grootste radiotalenten van Nederland onze AVROTROS-programmering op NPO 3FM komt versterken. Mart is een enorm gepassioneerde radiomaker die zowel een muziekprogramma als een show met meer personality kan maken. Ik heb heel veel vertrouwen in Mart en weet zeker dat we nog veel van hem gaan horen.”

Foto: Marie Wanders / NPO 3FM