Angelique Houtveen vertrekt bij NPO 3FM. Dat melden meerdere bronnen aan RadioFreak.nl. De NPO wil het nieuws niet bevestigen. “Wij gaan niet in op speculaties rondom dj’s”, meldt een woordvoerder. Waarom Angelique de jongerenzender verlaat, is niet bekend.

Update 09/01: 3FM heeft het nieuws inmiddels bevestigd. “Soms gooit het leven kansen op je pad die te mooi zijn om te laten liggen”, laat Angelique weten op haar Instagram. “Nooit makkelijk om zo’n keuze te maken. Helemaal niet om een tof station als 3FM achter te laten. Maar ik probeer altijd mijn hart te volgen en dat ga ik nu weer doen.”

Wat de 3FM-dj nu gaat doen, is nog niet bekend. “Dat komt allemaal nog.”

Glazen Huis

Angelique ging in november 2016 aan de slag bij 3FM, waar ze op verschillende tijdsloten te horen is geweest. In 2017 zat ze samen met Domien Verschuuren en Sander Hoogendoorn in het Glazen Huis, dat toen in Apeldoorn stond. Vanwege haar endometriose was Angelique vorig jaar en in 2019 langere tijd afwezig op 3FM.

Tegenwoordig is Angelique op zaterdag en zondag van 16:00 tot 19:00 uur te horen op de jongerenzender. Haar twitteraccount, dat eerder @angelique3fm heette, is inmiddels aangepast naar @angeliquemuziek.

Foto: KRO-NCRV

Vorig artikelAVROTROS viert 75 jaar Arbeidsvitaminen
Volgend artikelAkwasi dwingt Radio 1-journalist interview te wissen na vragen over Dam-speech