Radio 538 gaat een recordbedrag van 100.000 euro weggeven in het radiospel ‘Win met de Zin’. Nooit eerder keerde 538 zo’n hoog geldbedrag uit. Qmusic gaf in het najaar van 2019 al eens een ton weg in ‘Het Geluid’.

Luisteraars krijgen het recordbedrag van Radio 538 niet zo maar; zij moeten de stemmen van vier bekende nationale en internationale sterren herkennen. Iedere ster spreekt één woord van ‘Win Met De Zin’ uit. Daardoor is er dus maar een fractie van een seconde te horen. De luisteraar die alle vier de stemmen weet te herkennen, wint de jackpot.

Hints

Het radiospel ‘Win Met de Zin’ gaat maandag 1 maart van start bij Radio 538. Zodra luisteraars denken te weten van wie de stemmen zijn, kunnen zij meespelen via de 538-app. Iedere werkdag tussen 07:00 uur en 19:00 uur krijgen zij een aantal keer de kans om een poging te wagen.

Na iedere poging laat de jury weten hoeveel stemmen goed zijn, maar niet welke. Om luisteraars een beetje op weg te helpen, worden er in de week van 22 februari op verschillende manieren hints gegeven.

Foto: Radio 538