Home Landelijke radio 3FM vult zaterdagnacht met alternatieve dansmuziek

3FM vult zaterdagnacht met alternatieve dansmuziek

De zaterdagnacht van 3FM gaat vanaf deze week op de schop. De huidige danceprogramma's maken grotendeels plaats voor een nieuwe alternatieve dansnacht, zoals het station het zelf omschrijft. De belangrijkste verandering is de komst van DJ Tiësto.

De nacht begint voortaan tussen 22:00 en 0:00 uur met 'Club Ajouad', een BNN-programma waarin Ajouad El Miloudi een eclectische muziekmix brengt. Vervolgens is DJ Tiësto twee uur lang te horen met 'Tiësto's  Club Life'. 'Whitenoise' met Dave Clarke verhuist naar het tijdslot 2:00 tot 4:00 uur. De nacht wordt voortaan afgesloten met het VPRO-programma 'Dansen met Delsing'. Tomas Delsing vult zijn programma met actuele dansmuziek en dj-sets.

3FM-zendermanager Wilbert Mutsaers: “Veel muziek die je overdag op 3FM hoort, kun je vanaf aanstaande zaterdag in een dance remix horen bij bijvoorbeeld Tiësto's Club Life (BNN). Dat Tiësto kort geleden werd uitgeroepen tot de beste DJ ter wereld aller tijden onderstreept het belang van Tiësto voor de dancemuziek."