Home Landelijke radio Vervanging tijdens vakanties Michiel Veentra en Jeroen van Inkel

Vervanging tijdens vakanties Michiel Veentra en Jeroen van Inkel

Radio Veronica dj Michiel Veenstra is de komende drie weken op vakantie en wordt vervangen door onder meer Erwin Peters en Jeroen Kijk in de Vegte. In de eerste week van mei is Jeroen van Inkel tevens op vakantie, ‘Rinkeldekinkel’ wordt die week gepresenteerd door Patrick Kicken.

Het nachtprogramma ‘Veenstra uit de Veren’ wordt de komende drie weken gepresenteerd door Erwin Peters. Hij neemt tevens het vrijdagavondprogramma ‘Veenstravaganza’ door zijn rekening, met uitzondering van aanstaande vrijdag, dan presenteert Luc van Rooij het programma. De productie van ‘Rinkeldekinkel’ wordt gedurende Michiel’s vakantie gedaan door Arjen Overmaat en Jeroen Kijk in de Vegte neemt de plaats als side-kick in.

Michiel Veenstra heeft tevens vervanging gezocht voor zijn weblog. Jeroen van Inkel zal tijdens de afwezigheid van Veenstra dagelijks MichielVeenstra.nl onderhouden. Tijdens Jeroen’s vakantie, de eerste week van mei, zullen sidekicks Astrid de Jong, Rick Romijn en Margreet van Gils het weblog vullen via de speciale website www.lachzakken.nl.