Home Landelijke radio Veiling Serious Request van start

Veiling Serious Request van start


Zanger Tim Knol opende zojuist de 3FM Serious Request Veiling in de ochtendshow van Giel. Daarmee zijn de biedingen op zijn huiskamerconcert gestart. Wie een collector’s item wil scoren, een workshop wil winnen of een bijzondere dag wil beleven, moet de 3FM Serious Request veiling scherp in de gaten houden. De opbrengst van de veiling komt volledig ten goede van het doel van 3FM Serious Request. Dat zijn moeder die vechten tegen de gevolgen van oorlog en conflict. Een stille ramp die wereldwijd ruim 10 miljoen moeders treft.

Nationale en internationale grootheden staan persoonlijke items of ervaringen af die weer te koop worden aangeboden via de 3FM Serious Request veiling. Ook is het mogelijk om zelf items toe te voegen aan de veiling.

In de week voorafgaand aan de kerstdagen sluiten Coen Swijnenberg, Timur Perlin en Gerard Ekdom zich zes dagen lang op in een glazen studio. Zij eten die dagen niets en maken 24 uur per dag live radio en televisie en zijn online te volgen. Het publiek kan tegen betaling verzoeknummers aanvragen en wordt uitgebreid geïnformeerd over de actie.

Vorig artikelKaren Eshuis tweede correspondent in China voor de NOS
Volgend artikelMinister wil van programmaraden af