Tom de Graaf en Joe Stam gaan van Qmusic naar NPO 3FM. Nu zijn ze nog dagelijks te horen in de ochtendshow van Qmusic. Op 3FM gaan ze vanaf 1 januari voor BNNVARA een programma maken tussen 09:00 en 10:00 uur. ‘We Want More Zeroes’ komt daardoor te vervallen.

‘Joe Stagiair van de Show’ en ‘Tom van de intercom’ waren al lang een onderdeel van de ochtendshow. “Het is stiekem altijd al een droom geweest om ooit een eigen radioprogramma te maken”, zegt Tom. “En dat we daar nu de kans voor krijgen van BNNVARA, vinden we geweldig. Met onze energie en muziek bezorgen wij de luisteraars hun dagelijkse cafeïneshot.”

Joe: “Het klinkt misschien cliché, maar ik heb mega veel zin om met Tom dit avontuur aan te gaan bij 3FM. Jarenlang heb ik mogen meewerken aan een radioshow en het is nu tijd om dat helemaal zelf te gaan doen. Heel spannend maar zo tof! We willen er samen met de luisteraar voor zorgen dat je het beste uit je dag haalt.”

Echte connectie

Menno de Boer, zendermanager NPO 3FM: “Het 3FM-team werkt keihard aan frisse radio met positiviteit en avontuur. Tom en Joe ademen dat en hebben bewezen een echte connectie aan te gaan met de luisteraar. Ik heb enorm veel zin om te horen hoe dit duo het verschil gaat maken op de zender.”

Foto: Annemieke van der Togt