Tineke de Nooij heeft er spijt van dat ze is gestopt met het maken van radio. Dit vertelde ze tijdens een speciale veteranenuitzending op Radio Veronica: “Ik mis het zo ontzettend.” Rob Stenders haakte hier op in en zei dat hij wel wat uren voor haar had. “We hebben een paar leuke uren, dit moet wel te regelen zijn, Tineke”, aldus de dj en zendermanager van Radio Veronica. “We geven je je hobby terug.”

Tineke de Nooij hing eerder dit jaar haar microfoon aan de wilgen, maar zei direct ‘ja’ toen ze werd gevraagd voor deze speciale uitzending. “Omdat ik er spijt van heb”, vertelde ze. “Als je zestig jaar lang alles hebt gedaan op dit gebied, dan moet je eigenlijk niet stoppen. Als jullie roepen ‘we hebben een paar leuke uren’, nou dan kom ik langs.”

Tineke op Veronica

Tineke wordt overvallen door het voorstel van Rob Stenders om een programma te maken op Radio Veronica. Hoe, waar en wanneer moet nog uitgewerkt worden, maar Tineke de Nooij zal binnenkort weer te horen zijn op Veronica. “Ik ben helemaal verbijsterd. Wat leuk. Goed zo. Ik wil jullie bedanken. Wauw. Ik kom hier dus terug?”

In het kader van Veteranendag had Arjan Snijders een speciale Veronica veteranen-uitzending gemaakt. Leo van der Goot, Francis Dix, Ad Bouman en Tineke de Nooij stonden centraal.

Foto: ANP