Home Landelijke radio ‘Timur Open Radio’ vervangt Eddy Zoëy op 3FM

‘Timur Open Radio’ vervangt Eddy Zoëy op 3FM

‘Timur Open Radio’ is de titel van het programma dat vanaf zaterdag 3 januari in het weekend te horen is op Radio 3FM. Timur Perlin presenteert samen met zijn eeuwige stagiair Ramon Verkoeijen elke zaterdag- en zondagmiddag van 12:00 tot 15:00 uur een interactieve radioshow met muziek en entertainment.

Timur volt Eddy Zoëy op die afgelopen weekend na drie jaar stopte met zijn weekendprogramma ‘Zoëyzo’. Hij wil meer aandacht geven aan televisie en zijn twee kinderen.

Een groot deel van het nieuwe programma van Timur wordt gemaakt of gekraakt door de luisteraars. Dat doet Timur door de telefoon- en sms-lijnen flink vaak open te zetten. "In Timur Open Radio worden de luisteraars niet weggezet als dom klapvee. Integendeel, de leukste luisteraars krijgen juist de grootste rollen", aldus Timur.
Verder neemt Timur een succesvolle rubriek uit zijn voormalige ochtend-weekendshow op 3FM mee: het Mamma Appelsap-item, waarbij Nederlandse boodschappen verborgen blijken te zitten in anderstalige liedjes. Ook wordt de datingrubriek Flirt je Stijf geprolongeerd, waarin kandidaten kunnen kiezen tussen geld of echte liefde.

Timur Perlin was tot de zomer van vorig jaar op Caz! te horen met het programma ‘Timur Open Air’. Daarna maakte hij de overstap naar BNN. De afgelopen maanden maakte hij op zaterdag- en zondagochtend het programma ‘Timur’ voor BNN op 3FM. Verder is Timur elke maandag en donderdag te horen op Radio 1 als presentator van BNN Today.