Home Landelijke radio Soldaten nemen telefoon aan voor 3FM Serious Request

Soldaten nemen telefoon aan voor 3FM Serious Request

Het Utrechtse bedrijf Search & Results zet voor de derde achtereenvolgende keer haar callcenter in voor de Serious Request actie van Radio 3FM. Nieuw dit jaar is de ondersteuning door de Koninklijk Landmacht.

De Landmacht stuurt zijn soldaten om mee te komen bellen. De landmacht helpt landen over de hele wereld met het opruimen van landmijnen. Militairen ruimen niet alleen zelf mijnen op. Ze geven ook cursussen over hoe je een landmijn ruimt en wat je wel en niet mag doen in de buurt van mijnen. De landmacht doet dit in gebieden als Cambodja, Angola, Vietnam en Kosovo.

3FM en het Rode Kruis, zet zich dit jaar in voor de slachtoffers van landmijnen. Opnieuw zal het Glazen Huis op de Neude in Utrecht dienst doen als studio van drie DJ’s, die van 19 december tot kerstavond donaties werven en non-stop radio maken. Gedurende deze zes dagen eten zij helemaal niets.

In de periode 19-24 december zitten er bij Leenart & Heemskerk in het callcenter in het centrum van Utrecht naast de soldaten ook veel BN’ers en vrijwilligers te bellen. [Adformatie]