Home Landelijke radio Slam!FM verlengt contract met Daniël Lippens

Slam!FM verlengt contract met Daniël Lippens

Daniël Lippens heeft zijn contract bij Slam!FM verlengd. Ook de komende drie jaar is de dj te horen op de radiozender. Daniël startte zijn carrière in 2007 bij Slam!FM. In 2009 moest hij de radiozender weer verlaten door een reorganisatie. Hij ging toen naar 3FM. Een half jaar later was hij weer terug. Sindsdien maakt hij het programma 'De Avondploeg'.

"Slam!FM is mijn eerste liefde op radiogebied en zal dat ook altijd blijven", zegt de dj over zijn contractverlening. Ik kan me geen betere invulling van de komende drie jaar voorstellen dan hier waar ik me zo ontzettend thuis voel."

Programma directeur Menno de Boer is blij met Daniël. "Hij hoort bij Slam!. Avondradio leeft als nooit te voren en ook op Slam!TV gaat De Avondploeg enorm lekker. Niet te missen die man!"