Home Landelijke radio Slam!FM start met Eindexamenupdate

Slam!FM start met Eindexamenupdate


Slam!FM trapt maandag, net als 3FM, af met de Eindexamenupdate. Drie weken lang besteedt het station aandacht aan de examentijd van de Nederlandse middelbare scholieren. Iedere maandag tot en met donderdag van 21:30 tot 22:00 uur is er de ‘Slam!FM Eindexamenupdate’.

Tijdens deze speciale uitzendingen kijkt ‘de Avondploeg’ terug op de examentijd van BN’ers. Zo vertellen onder anderen Brainpower, Vato Gonzalez en Lange Frans over hun ervaringen tijdens deze belangrijke periode in hun leven. ‘Studyflow’ geeft luisteraars regelmatig een update over de meest geoefende examenonderdelen op hun website en het Landelijk Aktie Komitee Scholieren (LAKS) behandelt de meest voorkomende klachten. Op de website Scholieren.com schijven de redacteuren, die zelf ook eindexamen doen, dagelijks een weblog over hun examenervaringen. En er is ruim aandacht voor ervaringen van luisteraars, die zelf mee kunnen discussiëren via social media.

Het is net gek dat 3FM en Slam!FM aandacht besteden. De twee stations staan in de top 3 van best beluisterde zenders in de doelgroep 10 – 19 jaar.