Home Landelijke radio OLON maakt genomineerde Lokale Omroep van het Jaar bekend

OLON maakt genomineerde Lokale Omroep van het Jaar bekend


De OLON heeft zojuist bekend gemaakt dat Alphen Stad FM, Webfm, Drtv, Studio040, RTV Emmen, TV Enschede FM, OOG, RTV Maastricht, Stichting WOS en Omroep Venlo genomineerd zijn voor Lokale Omroep van het Jaar. De jaarlijkse prijs van de OLON.

Op vrijdag 8 juni 2012 worden de Awards uitgereikt in Beeld en Geluid in Hilversum. In totaal zijn er 295 programma's van 105 verschillende lokale omroepen ingezonden. De awards zijn verdeeld in de volgende categorieën: Lokale Omroep van het Jaar, Radio, Televisie, Presentatietalent, Nieuws en Actualiteiten en Crossmediaal.

De jury van de Lokale Omroep Awards 2012 bestaat uit: Juryvoorzitter Jeroen Latijnhouwers (presentator RTL4), Timo Kamst (opleidingscoördinator 3FM), Jeroen Overbeek (presentator NOS Journaal), Iwan Reuvekamp (programmadirecteur Q-music) en Fleur Wallenburg (nieuwslezer NOS op 3). Het jurysecretariaat wordt gevormd door Carmen Fernald (redacteur KRO), Egbert Hermsen (verslaggever en docent Journalistiek) en Mireille van der Werff (freelance regisseur en redacteur).

Vorig artikelEindexamenjournaals weer te horen op 3FM
Volgend artikelSlam!FM start met Eindexamenupdate