Home Landelijke radio Sky Radio verandert tramhalte Leidseplein in kersthalte

Sky Radio verandert tramhalte Leidseplein in kersthalte

Sky Radio heeft de tramhalte op het Leidseplein in Amsterdam omgetoverd tot een gezellig kersttafereel. Reizigers die wachten op de tramlijnen 1, 2 of 5 worden tot eind van het jaar “vergezeld” door Phil Collins, Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis, Lionel Richie en Do. Het bankje in de halte heeft voor de gelegenheid plaats gemaakt voor een heuse rode sofa en in de halte klinkt kerstmuziek.

Outdoor exploitant JCDecaux heeft de tramhalte vanmorgen omgebouwd, als ondersteuningvan de kerstcampagne van Sky Radio. De artiesten uit de tv commercial en postercampagne van het station zijn in de tramhalte allemaal terug te vinden.

Mark Berendsen, commercieel directeur Sky Radio: “Kerst is een hele speciale periode voor iedereen. Sky Radio heeft daarin een belangrijke plek. Dat willen wij graag uitdragen. De afgelopen jaren hebben wij altijd de Sky Radio-kersttram laten rijden. Dit jaar hebben wij gekozen voor een warme sfeer die helemaal past in de campagne van The Christmas station. We hopen dat de reizigers, als ze in de kou op de tram moeten wachten, voor Kerst worden ‘opgewarmd’ met de muziek en de gezellig versierde woonkamer met de Sky-artiesten.”