Home Landelijke radio Sky Radio uitgeroepen tot Media-exploitant van het Jaar

Sky Radio uitgeroepen tot Media-exploitant van het Jaar

Sky Radio is gisteravond tijdens de jaarlijkse MWG (Vereniging voor Commerciële Communicatie) Media Award-uitreiking uitgeroepen tot Media-exploitant van het Jaar 2005. In de Beurs van Berlage in Amsterdam kwamen mediabureaus, reclamebureaus en adverteerders samen voor deze jaarlijkse uitreiking van de AMMA-Awards. Sky Radio was samen met Talpa TV en Hillenaar Outdoor genomineerd voor Beste Media-exploitant van het Jaar. Jacco Hornes, Senior Accountmanager bij de radiozender heeft de Carl Lipp Prijs voor Mediavertegenwoordiger van het Jaar ontvangen.

“We zijn heel blij met de prijs”, zo zegt algemeen directeur Carlo de Boer. “Adverteerders en planners hebben Sky Radio hoog zitten en dat is super om te merken via deze erkenning. We zijn ook bijzonder trots op onze Jacco Hornes die met de Carl Lipp Prijs een verdiende bekroning heeft ontvangen.”

De award Media-exploitant van het Jaar wordt bepaald door een enquête onder mediaplanners en adverteerders. In de enquête kon een waardering worden gegeven over onder andere de servicegerichtheid, de professionaliteit, de kwaliteit van het personeel, het meedenken en het innovatieve gedrag in de branche.