Home Landelijke radio Sky Radio start met artiestenveiling voor War Child

Sky Radio start met artiestenveiling voor War Child

Sky Radio start maandag 22 juli met de veiling van exclusieve items van nationale en internationale artiesten op www.skyradio.nl. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan de stichting War Child, die kinderen helpt met de verwerking van hun oorlogservaringen.

Verschillende nationale en internationale artiesten hebben unieke persoonlijke items ter beschikking gesteld voor de veiling. Zo maken deelnemers kans op het overhemd dat Marco Borsato droeg tijdens zijn waanzinnige concerten in De Kuip. Daarnaast kunnen mensen bieden op een shirts van Kylie Minogue en Westlife, die ze na hun optredens in Nederland signeerden. De Zeeuwse band Bløf schonk een decorstuk uit de videoclip ‘HIER’ en Destiny’s Child stelde unieke poppen beschikbaar voorzien van een handtekening. Verder worden er o.a. gesigneerde albums geveild van Shaggy, Enrique Iglesias, Texas en Alessandro Safina. Een totaaloverzicht van de items is te vinden op www.skyradio.nl

Men kan vanaf maandag 22 juli tot 1 augustus op de site een bod uitbrengen op de verschillende items. Ieder artikel zal starten met een beginbod van 1 euro. Sky Radio stelde afgelopen donderdag tevens de totale opbrengst van de kaartverkoop van het Sky Radio Beachconcert met Acda en de Munnik te Bloemendaal ter beschikking aan War Child.