Home Landelijke radio Kort radionieuws woensdag

Kort radionieuws woensdag

3FM zoekt luisteraars voor onderzoek
Voor een Kijk en Luisteronderzoek zoekt 3FM een aantal luisteraars van 3FM die mee willen doen aan een uitgebreid onderzoek. Tijdens het onderzoek beantwoord je vragen, geef je je mening en discussieer je over van alles wat met 3FM te maken heeft.

Het station zoekt regelmatige luisteraars die geen blad voor de mond nemen. De luisteraars die deelnemen aan het onderzoek, zijn een dag(deel) te gast bij KLO in Hilversum. Heb jij interesse? Meld je dan aan op redactie@3fm.nl. Je krijgt zo snel mogelijk bericht!

Bestuur Omroep Venlo stapt op
Het bestuur van de Stichting Omroep Venlo stapt op. Gebrek aan vertrouwen van gemeente en politiek en het feit dat er geen mensen te vinden zijn voor bestuursvacatures zijn de belangrijkste redenen.

Het gisteren opgestapte bestuur handelt tot 1 november als interim-bestuur de lopende zaken af. Als er op die datum geen nieuw bestuur is wordt de stichting ontbonden, worden de contracten met de medewerkers opgezegd en verdwijnen radio en televisie, de beeldkrant en de website.

Schiffers.fm in het nieuw
De site van het Radio-2 programma Schiffers.fm is vernieuwd. Het radioprogramma over muziekjournalistiek is dagelijks te beluisteren tussen 14.00 en 17.00 uur. Je kan op de site natuurlijk live luisteren naar Radio 2 of je kan uitzendingen uit het archief beluisteren. Verder zijn er verjaardagen te lezen en heel veel muzieklinks.

Bospop bij BNN op Radio 2
Op vrijdag 19 juli en 26 juli zendt BNN for Live van 22.00 uur tot 23.00 uur op Radio 2 opnames uit die zijn gemaakt tijdens Bospop. Op dit evenement waren optredens te zien en te horen van onder meer: UB40, Venice, Van Dik Hout, Willy De Ville en Toto.

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli vond in Weert (Limburg) de 22e editie van Bospop plaats. Bospop begon in 1980 als een kleinschalig festival voor met name regionale amateurbands. Inmiddels is het festival uitgegroeid tot een muziekspektakel met bands van internationale allure dat een vaste plaats op de festivalkalender heeft verworven. BNN for Live is er iedere vrijdag tussen 19:00 en 20:00 uur en tussen 22:00 en 23:00 uur op Radio 2.

BNN United volgt Johnny de Mol
Nog meer nieuws van het BNN front want Johnny de Mol is behalve acteur en VJ ook nog eens DJ. Deze zomer draait hij plaatjes in strandtenten en discotheken in binnen- en buitenland. Op vrijdag 19 juli volgt BNN United Johnny tussen 21.00 en 22:00 uur op Radio 1 tijdens één van zijn DJ-optredens op Kreta.

LPF’er Van Leeuwen krijgt Media
Voormalig bassist van de groep Kayak, Cees van Leeuwen, gaat het staatssecretariaat Media en Cultuur bekleden. Van Leeuwen is in tegenstelling tot de meeste andere kandidaten al nauw betrokken bij de LPF. Samen met vastgoedmagnaat Ed Maas moest hij orde op zaken stellen na de bestuurscrisis in de partij.