Home Landelijke radio Sky Radio Sky Radio zendt Christmas Top 101 uit

Sky Radio zendt Christmas Top 101 uit

Sky Radio zendt morgen zoals ieder jaar de ‘Christmas Top 101’ uit. Tussen 9:00 en 17:00 uur wordt de hitlijst met de grootste kersthits volgens de luisteraars van het radiostation gedraaid, nonstop uiteraard. Op Eerste Kerstdag wordt de lijst nogmaals uitgezonden tussen 12:00 en 18:00 uur.

Zoals ieder jaar staat Mariah Carey op nummer 1 in de lijst met ‘All I Want For Christmas Is You’. ‘Last Christmas’ van Wham! volgt op de tweede plek. Desondanks staan er ook nieuwe kerstplaten in de lijst, waaronder die van Sia. Michael Bublé heeft de meeste kersthits, hij staat maar liefst zeven keer in de ‘Christmas Top 101’.

“De Christmas Top 101 is dit jaar een mix van echte klassiekers en nieuwe kersthits. Zo zijn ‘White Christmas‘ van Bing Crosby en ‘Rudolph The Red Nosed Reindeer’ terug te vinden in de hitlijst, maar we zien ook nieuwere artiesten zoals Sia en Gwen Stefani. De bekendste klassiekers blijven echter favoriet bij onze luisteraars en dat is duidelijk terug te zien in de nummer één en twee van de hitlijst”, aldus Uunco Cerfontaine, Radio Director van Sky Radio.